Aktivity

Na Mokré je dobře, ale může být i lépe.

Připravili jsme pro Vás tipy na zajímavá místa a domluvili výhodné podmínky pro různé aktivity u místních poskytovatelů služeb. Užijte si dovolenou naplno, nechte starosti na jiných. Jste Dále Od Města…

Zkuste si

Český Krumlov aktivně

Nechte za hlavou starosti s organizací a užijte si výlet s přepravou a raftingem v pohádkových kulisách historického města.

Léto na Mokré

A že jich tu není málo! Dost jsme tady toho prochodili a zamilovali si místa, která s vámi chceme sdílet. Vyberte si podle chuti, zda máte rádi akci, nebo klid. Objevte starou Šumavu, zaniklé obce, zajeďte si vláčkem do samotného srdce Národního parku, nebo se jenom projděte kousek od chaloupky a odpočívejte.

Zima na Mokré

Ať už běžky v bezprostředním okolí, nedaleká dobře vybavená rakouská sjezdová střediska, nebo zvýhodněné podmínky pro rodinné lyžování kousek od chalupy. Užijte si zimu podle vašeho gusta a odpočiňte si v sauně po dni plném zimních radovánek.

Dobrou chuť

Je to i o jídle.
Zapojte se do výroby klobás, sýra, nebo si domluvte klasickou zabijačku se vším všudy. Místní řezník a dobroty všude kolem, jak si to pamatujete od babičky? Také možnost degustace vína, školení čepování piva, snídaně do košíčku a mnohem víc.

Doporučení našich hostů

Zjistěte, co se líbilo našim hostům a vydejte se na osvědčená místa. Jak se nejlépe vybavit, nebo čeho se vyvarovat?

Našli jste svoje hezké místo a chcete ho sdílet?

Každý si většinou najde to své a moc rádi bychom sdíleli Vaše doporučení kam se vydat, abychom vytvořili nejen hezké místo pro pohodový pobyt, ale hlavně sdíleli i bezva zážitky.

Blog at WordPress.com.