Český Krumlov s raftem a přepravou

Celodenní akce

Výlet začíná vyzvednutím na chalupě v Mokré a odvozem na startovací pozici raftu, která je proti proudu řeky ve Větřní. Vše je pro vás zajištěno, včetně bezpečnostních pomůcek a vodotěsného vaku na cennosti.

Jedná se o krásnou trasu, při které splujete 5 jezů, projedete klidnou částí řeky, nádhernou přírodní scenérií, až se před vámi otevře město s impozantními památkami, které stojí zato vidět z perspektivy řeky. Je to zážitek.

Na raftu to zabere pohodovým tempem se zastávkami ca. 2 hodiny, podle toho kolika líbivými kiosky se necháte po cestě zlákat.

Cílová stanice je blízko centra města, v pivovarské zahradě, která je ideálním výchozím bodem pro pěší výlet. Doporučujeme navštívit zámek, exteriéry nám připadají zajímavější než interiéry a neplatí se tam. Centrum města zase nabízí romantická zákoutí a vynikající gastronomii. Na pivo chodíme do Krumlovského Mlýna, protože budvarský kroužkovaný ležák z tanku nemá konkurenci. Na jídlo do Krčmy v Šatlavské ulici, která má úžasnou atmosféru a není lepší koleno než tam.

Podle vašeho programu vás zase řidič naloží na domluveném místě a odveze zpátky na chalupu. Místo odvozu si můžete předem dohodnout tak, aby vám co nejvíce vyhovovalo.

Rezervujte napřímo u provozovatele:

pan Šimek +420777066999

Platí se na místě.

Cena:

700,- Kč/osobu včetně dopravy. Maximální počet hostů na jeden trip je 8 lidí (kapacita minibusu a jednoho raftu).

Cena je pro naše hosty zastropovaná na 6-ti účastnících s tím, že minimální počet jsou 4. (Pokud by Vás tedy jelo 8, poslední dva jedou zdarma)

Blog at WordPress.com.